När du flyttar från din lägenhet är det mycket att tänka på. Vi har samlat information som är bra att ta del av inför din flytt:

Ditt hyreskontrakt måste sägas upp skriftligt av samtliga kontraktsinnehavare. Vid dödsfall ska uppsägningen göras av dödsboet.

* När du säger upp ditt hyreskontrakt kan du antingen underteckna baksidan av kontraktet alternativt att du skriver en egen uppsägning.
Väljer du att skriva en egen uppsägning vill vi att följande uppgifter ska finnas med:
Namn, personnummer, adress, lägenhetsnummer, ort, datum, namnteckning samt telefonnummer.
Uppsägningen lämnas eller postas till vårt kontor i  Ladugårdsängen. Adress: FinFast AB, Loftbodsgatan 2B, 702 26 ÖREBRO.
Är vi inte på plats finns ett brevinkast till höger om dörren.

* Du kan inte säga upp lägenheten via telefon, mail eller sms.

* Uppsägningtiden är tre kalendermånader.

* När du lämnat in din uppsägning till oss skickar vi en bekräftelse på att vi har tagit emot din uppsägning.
I bekräftelsen finns även en föreslagen tid för en förbesiktning av din lägenhet.
På förbesiktningen ser vi över lägenhetens skick och dokumenterar ev. skador. I de flesta fall är lägenheten möblerad vilket gör att man inte kan bedöma hela lägenheten. Det underlättar om möbler står en bit från väggen så att vi ser ordentligt.
Kostnader för onormalt slitage åtgärdas eller bekostas av hyresgästen.

* Det är viktigt att du är kontaktbar under uppsägningstiden så att vi kan få tag i dig för planering av besiktning och visning av din lägenhet.

* Om du har en diskmaskin eller tvättmaskin som inte tillhör lägenheten är det viktigt att rör plomberas när de kopplas bort. 

* Städbesiktning och slutbesiktning bokas av dig som hyresgäst i anslutning till avflyttningsdatumet. Var gärna ute i god tid!

* Var noga när du flyttstädar eller väljer städbolag som ska utföra städningen. Här finns en checklista för flyttstädning

* Gör adressändring. 

* Säg upp eller flytta ditt elabonnemang och Internetabonnemang. 


Tillbaka

Kontakt

Reception/växel:
019-33 50 50
E-post:
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.


Länkar

Annan information

FinFast   |   Loftbodsgatan 2   |   702 26 ÖREBRO |   Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.