Artikelindex

Det är många saker att hålla reda på i samband med en flytt, här har vi samlat information till dig som
flyttar in i en av Finfasts lägenheter.


 

Var och när kvitteras nycklarna ut till min lägenhet?

♦ Utkvittering av nycklar görs på FinFast´s kontor, Loftbodsgatan 2B, tidigast inflyttningsdagen klockan 12:00. Infaller den första dagen i månaden på en helgdag flyttas inflyttningsdagen till nästkommande vardag klockan 12:00. Hemförsäkring, hushållsel och Internet

För att bo hos oss behöver du teckna en hemförsäkring. Kontakta ett försäkringsbolag så hjälper de dig. 

Tänk på att beställa el-abonnemang i god tid. När du fått nycklar till din nya lägenhet rekommenderar vi dig att besöka lägenheten för att stämma av så att elen är på. 
Om elen måste sättas på av vår jour, kväll eller helgdag, får du som hyresgäst stå för den utryckningskostnad som uppstår.  www.eon.se

Beställ i god tid Internetabonnemang hos Telia, om du önskar ett sådant. Kontakta Telia för mer information. Bra att tänka på när du flyttar in i din lägenhet

Gå igenom ditt besiktningsprotokoll som du fick när du kvitterade ut nycklarna. Har du några frågor eller synpunkter återkom inom en vecka till oss.


När du har kvitterat ut nycklarna till din lägenhet är det viktigt att du så snart som möjligt går och sätter ett hänglås på ditt förråd.


♦ Behöver du felanmäla något så gör du det enklast på vår hemsida under fliken felanmälan.

Har du fått lägenhetsnycklarna direkt från tidigare hyresgäst är det mycket viktigt att du besöker oss inom en vecka med samtliga nycklar för att kvittera ut dem.


I ett flerfamiljshus bor man vägg i vägg och tak mot golv med sina grannar. För att alla ska trivas vill vi att alla visar hänsyn och respekt till sina grannar. Vi brukar säga att huset ska ”sova” mellan 22.00-06.00.


I enlighet med hyreslagen åligger det hyresgästen att väl vårda lägenheten och vad som hör till denna samt vid dess nyttjande iaktta allt som fordras för att bevara sundhet, ordning och skick inom fastigheten.

Vi hoppas att du ska trivas bra i din nya lägenhet!

Kontakt

Reception/växel:
019-33 50 50
E-post:
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.


Länkar

Annan information

FinFast   |   Loftbodsgatan 2B   |   702 26 ÖREBRO |   Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. |   019-33 50 50