FinFast AB söker fastighetsskötare
FinFast AB är ett fastighetsbolag som äger och förvaltar 650 hyreslägenheter i Örebro. Bolaget bildades 1990 och har lägenheter i områdena Ladugårdsängen, Baronbackarna och Heden. Kontoret ligger i Ladugårdsängen och vi är 9 anställda.

Vill du bli en av oss
Vi söker en fastighetsskötare som tar ansvar och ger service till våra hyresgäster. Arbetet är varierande, självständigt och kvalitetsmedvetet. Du kommer att ingå i ett team tillsammans med trevliga kollegor som är engagerade i företaget och våra hyresgäster. Vi vill skapa ett tryggt, trivsamt och välskött boende för våra hyresgäster.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
Service, reparationer och underhåll i lägenheter, allmänna utrymmen och utemiljö.
Åtgärda felanmälningar.
Ronderingar.
Uppföljning av externa arbeten.
Trädgårdsskötsel och snöröjning.

Kvalifikationer:
Vi söker dig som har en utbildning på gymnasienivå med inriktning mot fastighetsbranschen och har några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Det är meriterande om du har goda kunskaper inom bygg, el, VVS, ventilation samt datakunskap.
Som person är du serviceinriktad och kan anpassa dig efter situationer och vara flexibel. B-körkort är ett krav.

Hos oss:
Erbjuder vi dig en tillsvidareanställning på heltid med 6 månaders provanställning. Arbetstid 7-16. Vi är kollektivanslutna till Almega.

Ansökan:
Sista ansökningsdagen 2018-10-19 men skicka ditt personliga brev och CV så snart som möjligt till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. . Har du frågor är du välkommen att ringa Anna Karin Lundgren, på telefon 019-33 50 53.

Hemsida:
www.finfast.se

Kontakt

Reception/växel:
019-33 50 50
E-post:
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.


Länkar

Annan information

FinFast   |   Loftbodsgatan 2   |   702 26 ÖREBRO |   Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.