Lediga lägenheter

FinFast har inte något kösystem. Lediga lägenheter läggs ut på vår hemsida och det är först då som du kan göra en intresseanmälan. Vi kontaktar dig om det blir aktuellt med visning av lägenheten.
Vi har inte möjlighet att spara intresseanmälningar utifrån datalagringsdirektiv. Intresseanmälningarna till varje ledigt objekt sparas till den aktuella lägenheten är uthyrd. Du behöver alltså göra en ny intresseanmälan för varje ledigt objekt. 
Vi tar endast emot intresseanmälningar via vår hemsida. 

Grundkrav för att få hyra bostad hos oss
  • Du och eventuell medsökande ska ha fyllt 18 år och ha ett svenskt personnummer. 
  • Du och eventuell medsökande ska ha en fast inkomst så att du kan betala din hyra. Inkomsten är baserad på arbete, pension eller studiemedel och ska kunna styrkas med intyg. Inkomsten ska täcka utgiften för hyra och andra viktiga kostnader.
  • Vi gör en kreditupplysning på alla sökande. Kreditupplysningen får inte visa betalningsanmärkningar, skulder eller för andra boendet negativa referenser.

Seniorlägenhet 2ROKV- Ladugårdsängen

Ref : 50010018

Adress :

Landbotorpsallén 40B lgh 1104 Örebro
702 26

Datum tillgänglig : 01 maj 2020

Hyreskostnad :

Hyra 7 003 kr / månad

Fakta :

Bostadsyta 53 m²
Antal rum 2
Antal sovrum 1
Antal våningar 4
Våningsplan 2
Antal badrum 1
Lägenheterna är ljusa och trevliga och särskilt anpassade för äldre och handikappade. Seniorlägenheterna är för dig som fyllt 65 år och inte har några hemmavarande barn. I huset finns ett gemensamhetsrum för alla hyresgäster med värdinna. Det finns också ett besöksrum där anhöriga kan övernatta.
Hiss.
Inglasad balkong.
Telia.
Tvättstuga i samma trapphus

Tillbaka till listan

Kontakt

Reception/växel:
019-33 50 50
E-post:
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.


Länkar

Annan information

FinFast   |   Loftbodsgatan 2   |   702 26 ÖREBRO |   Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.