Lediga lägenheter

FinFast har inte något kösystem. Lediga lägenheter läggs ut på vår hemsida och det är först då som du kan göra en intresseanmälan. Vi kontaktar dig om det blir aktuellt med visning av lägenheten.
Vi har inte möjlighet att spara intresseanmälningar utifrån datalagringsdirektiv. Intresseanmälningarna till varje ledigt objekt sparas till den aktuella lägenheten är uthyrd. Du behöver alltså göra en ny intresseanmälan för varje ledigt objekt. 
Vi tar endast emot intresseanmälningar via vår hemsida. 

Grundkrav för att få hyra bostad hos oss

  • Du och eventuell medsökande ska ha fyllt 18 år och ha ett svenskt personnummer. 
  • Du och eventuell medsökande ska ha en fast inkomst så att du kan betala din hyra. Inkomsten är baserad på arbete, pension eller studiemedel och ska kunna styrkas med intyg. Inkomsten ska täcka utgiften för hyra och andra viktiga kostnader.
  • Vi gör en kreditupplysning på alla sökande. Kreditupplysningen får inte visa betalningsanmärkningar, skulder eller för andra boendet negativa referenser.

Kontor/butikslokal i höghuset Förgyllaren 10

Ref : 50050301

Adress :

Landbotorpsallén 29
702 29

Datum tillgänglig : 28 september 2020

Hyreskostnad :

Hyra Kontakta oss

Fakta :

Bostadsyta 75 m²
Antal våningar 14
Våningsplan 1

Fin butiks/kontorslokal i markplan i nyproducerade höghuset Förgyllaren 10. Skyltfönster mot genomfartsgata och närhet till busshållsplats, skolor, kiosk och restaurang. 

Hyra enligt överenskommelse. 

Vid intresse maila över ert org.nr och företagspresentation till oss genom att göra en intresseanmälan eller maila oss på info@finfast.se

Tillbaka till listan

Kontakt

Reception/växel:
019-33 50 50
E-post:
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.


Länkar

Annan information

FinFast   |   Loftbodsgatan 2B   |   702 26 ÖREBRO |   Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. |   019-33 50 50