SöderEtapp2FörgyllarenJust nu bygger vi ett 14 våningar högt höghus med 45 nya hyreslägenheter i kvarteret Förgyllaren, Landbotorpsallén 29 i Ladugårdsängen i Örebro för inflytt 1 november 2020. Huset har ett bra läge med närhet till Södercity, skolor, mataffär, kommunikationer och rekreation.

Lägenheterna har varierande storlekar och planlösningar. Allt från ett rum och kök till lägenheter om tre rum och kök.

Rummen är smakfullt inredda med komfortabla parkettgolv och ljusa ytskikt. Alla lägenheter har balkong och hiss finns i huset. Köket är utrustat med diskmaskin och i badrummet har Ni egen tvättmaskin och torktumlare. Badrummet är inrett med kakel och klinker. Ett basutbud med Tv-kanaler ingår i hyran, liksom Internet. Varmvatten mäts och debiteras individuellt. Garage med separat kö finns i närliggande byggnad och är utrustat med några laddningsstolpar för elbil.

Kontakta gärna FinFast för med information på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Här kan du se vilka lägenheter som är lediga och som det går att göra intresseanmälan på. Vi kontaktar dig om det blir aktuellt med visning.

Välkommen!

Kontakt

Reception/växel:
019-33 50 50
E-post:
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.


Länkar

Annan information

FinFast   |   Loftbodsgatan 2   |   702 26 ÖREBRO |   Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.