Seniorlägenheter / seniorboende på Ladugårdsängen
Vi upplåter ett 20-tal lägenheter på Landbotorpsallén 40A och 40B som seniorlägenheter, seniorboende och är för dig som fyllt 70 år och inte har några hemmavarande barn. Storleken på lägenheterna är om 2 rum och kök eller 2 rum och kokvrå.  

Lägenheterna är ljusa och trevliga  och utformade så att du bekvämt kan bo här i många år, även om livet förändras. Köken är utrustade med ljusa köksluckor, kyl/frys, spis med häll och ugn antingen i högskåp eller spis. Badrummen är rymliga och inredda med kakel och våtrumsmatta. Möjlighet till Internet genom Telias öppen fiber. För en ökad trygghet är samtliga lägenheter utrustade med brandlarm som är direktkopplade till SOS alarm. Utanför huset finns en grönskande gård med sittplatser vid bland annat en vattendamm. 
Samtliga lägenheter nås med hiss och i fastigheten finns tvättstuga. I anslutning till lägenheterna finns parkeringar och cykelförråd. I närheten till lägenheterna finns motionsanläggningar, dagligvaruhandel, bussförbindelser till bland annat centrum, vårdcentral, golfbana, parker och andra strövområden. 

Till lägenheterna hör ett gemensamhetsrum där det finns möjlighet till sociala aktiviteter, kaffeservering och gemensamma måltider. På vardagarna finns en värdinna på plats under vissa tider. Det finns även ett besöksrum där anhöriga kan övernatta. Finns det behov av service och omvårdnad tillgodoses detta genom kommunens hemtjänst.
 Kontakt

Reception/växel:
019-33 50 50
E-post:
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.


Länkar

Annan information

FinFast   |   Loftbodsgatan 2B   |   702 26 ÖREBRO |   Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. |   019-33 50 50